Unknown: Function mcrypt_create_iv() is deprecated in /www/webvol8/2d/444f8p617msikkc/beardpaw.se/public_html/system/library/encryption.php on line 8 Terms & Conditions

Terms & Conditions

Tack för att du stöder Beard Paw genom ditt besök på webshopen. Här är våra allmänna villkor avseende handel och användning av webshopen.

Shopen drivs av Gear Portal HB. Har du frågor angående butiken och dess produkter är du välkommen att kontakta vår kundservice; info@beardpaw.se

Enligt svensk personuppgiftslag måste vi be om ditt samtycke till att vi behandlar uppgifter om dig. Vi använder den information du matar in i vårt system för att fullgöra våra åtaganden gentemot dig. I detta kan ingå att skicka erbjudanden eller andra marknadsföringsaktiviteter. Dina uppgifter lämnas inte vidare till tredje part om vi inte specifikt kontaktar dig med en förfrågan om detta.

Leveranstid för våra produkter är 5-10 arbetsdagar, om inget annat anges.

 

Reklamations- och ångerrätt gäller om en produkt inte motsvarar beskrivning eller har annat fel. Se Konsumentverkets hemsida för mer information.

Du har full ångerrätt i 14 dagar. Använd i sådana fall länken Returer här intill. Produkten ska returneras oskadad och får inte vara använd. Återbetalning kan ta upp till 30 dagar.

Vid retur av produkt står köparen för fraktkostnader. Vid reklamation av felaktig produkt står Gear Portal HB för fraktkostnaderna.